Spectre

IMDb 7.1/10 126,636 votes

06 Nov 2015

N/A

Tajemnicza wiadomość z przeszłości wysyła Jamesa Bonda (Daniel Craig) na misję do Meksyku i w końcu do Rzymu, gdzie spotyka Lucię Sciarrę (Monica Bellucci), piękną i niedostępną wdowę po znanym przestępcy. Dzięki niej Bond infiltruje tajne spotkanie i odkrywa istnienie złowrogiej organizacji WIDMO. W międzyczasie, w Londynie, Max Denbigh (Andrew Scott), nowy szef Centrum Bezpieczeństwa Narodowego, kwestionuje działania Bonda i kierowanego przez M (Ralph Fiennes) MI6. Bond w tajemnicy namawia do współpracy Moneypenny (Naomie Harris) i Q (Ben Whishaw), żeby pomogli mu dotrzeć do Madeleine Swann (Lea Seydoux)- córki jego starego wroga Mr. White’a (Jesper Christensen). Może ona mieć wskazówkę do odkrycia sieci WIDMA. Jako córka zabójcy, rozumie ona Bonda lepiej niż kto inny. Wraz ze zbliżaniem się do serca organizacji, 007 odkrywa niebezpieczne powiązanie między nim samym a członkiem WIDMA – Franzem Oberhauserem (Christoph Waltz).

Spectre - OGLĄDAJ ONLINE

8 komentarzy

1. Kazimiera.Zalewska pisze:

Aż szkoda, że rano do pracy, bo jeszcze kilka pozycji by się obejrzało 😀

2. Thefkaon pisze:

gitara siema eloooo hej

3. Martusiaczekkk pisze:

dam 7/10 bo nie ma jednego mojego ulubionego filmu 🙁

4. Marianna pisze:

Brak słów , coś pięknego!

5. Veluriraa pisze:

macgajver nawet nie ejst tak dobry 😀

6. Genowefa.Cieślak pisze:

Kocham Was za te wrzutke ;*

7. Pheldana pisze:

poprawiliscie mi humor na ten smutny szary dzien 😉

8. Marta pisze:

moim zdaniem mocne 8/10