Piąta fala

IMDb 5.5/10 16,118 votes

22 Jan 2016

N/A

Nie jesteśmy sami we wszechświecie. Obcy najpierw odebrali nam elektryczność, potem zrzucili powodzie, zarazy i inne klęski żywiołowe. I tak, po czwartej fali ataku kosmicznych najeźdźców z siedmiu miliardów mieszkańców Ziemi została zaledwie przerażona i zdesperowana garstka. Cywilizacja obcych przewyższa naszą tysiąckrotnie, udało im się poznać nasz sposób myślenia, przewidywać każdy krok. Niewiele wskazuje, by ktokolwiek przetrwał nadchodzącą piątą falę. Świat, w którym żyją Cassie, Evan, Ben i Sams, to płonące wymarłe miasta, krajobraz apokaliptyczny, nikt z ocalałych nie ufa nikomu innemu, strach paraliżuje Ziemię. Młodzi bohaterowie, by przetrwać, muszą dowiedzieć się, kim są przybysze, dlaczego chcą zgładzić ludzkość i czy istnieje choćby szansa na przetrwanie. Może im w tym pomóc młody mężczyzna, którego spotyka Cassie.

Piąta fala - OGLĄDAJ ONLINE

4 komentarze

1. Maria pisze:

i lov juuuuuuuuuuuuu 😉

2. Joanna pisze:

Wszystko jak powinno wyglądać!

3. Iwona.Urbańska pisze:

Jednym słowem WIELKI POZYTYW ! Pozdrawiam i dziękuję.

4. Wiesława.Tomaszewska pisze:

Od klasyków po nowości, i to w świetnej jakości 😉