Krampus. Duch Świąt

IMDb 6.7/10 12,091 votes

04 Dec 2015

4 nominacji.

To nie będzie białe Boże Narodzenie. W tym roku przybierze kolor krwi. Dwunastoletni Max stara się przeżyć święta, które nie kojarzą mu się ze standardowymi obrazkami z telewizji. Jego święta to przepracowana, niedoceniana matka (nominowana do Oscara Toni Collette), siostra, która nie zwraca na niego uwagi, wreszcie ojciec starający się scalić rodzinę. Świątecznej atmosfery jakoś nie czuć. A to nie wszystko, bo na święta ma przyjechać rodzina. Dziwna rodzina. I tak Max traci wiarę w święta. A to poważny błąd, bo w ten sposób uruchamia lawinę zła. Zła, które nawiedzi dom i przemieni każdy świąteczny symbol w pułapkę śmierci. Mikołaj, pluszowe misie, nawet świąteczne aniołki przemienią się w monstra, a rozbita rodzina będzie musiała scalić się, by wspólnie stawić czoła złu. Co nie będzie łatwe, bo pojawi się Zły Duch Świąt – Krampus, który według wierzeń, przybywa zza światów, by w świąteczny czas ukarać niegodziwych.

Krampus. Duch Świąt - OGLĄDAJ ONLINE

9 komentarzy

1. DariaN pisze:

co mam Wam powiedziec? jestem z Was dumna ;d

2. Nayanna pisze:

Reszta serwisów wymięka po prostu.

3. Maria pisze:

Mistrzostwo świata, i te tłumaczenie.. mmm 🙂

4. Aleksandra pisze:

Brak słów , coś pięknego!

5. Eatjoey pisze:

wiwat wiwat niech zyja zyja nam!!!!

6. Kazimiera pisze:

odpalam play, odpalam browar i gra gitara

7. Gironaa2 pisze:

dam 7/10 bo nie ma jednego mojego ulubionego filmu 🙁