Barbie: Księżniczka i Piosenkarka Cały film • CDA • Online

5.5/10 701 głosów

11 Sep 2012

N/A

Kolejna muzyczna i magiczna przygoda, w której Barbie™ wciela się w rolę Tori™, życzliwej księżniczki krainy Meribella, która zamiast wykonywać swoje królewskie obowiązki, chciałaby tańczyć i śpiewać. Pewnego dnia do królestwa przyjeżdża ulubiona piosenkarka księżniczki – Keira™. Dziewczynki odkrywają, że mają ze sobą bardzo dużo wspólnego – obydwie, w magiczny sposób, mogą przypominać siebie nawzajem. Na początku zamiana miejsc wydaje się świetnym pomysłem, jednak szybko okazuje się, że życie w nowej roli nie jest takie łatwe, jak to sobie wyobrażały! Pojawia się też problem – Meribella ma swój czarodziejski sekret i kiedy zostaje on skradziony, królestwo znajduje się w wielkim niebezpieczeństwie. Czy prawdziwa przyjaźń uratuje sytuację? W tym musicalu wypełnionym pięknymi piosenkami, bajecznymi kreacjami oraz nowymi, wesołymi bohaterami poznamy siłę prawdziwej przyjaźni, dzięki której łatwiej spełniać swoje marzenia!

Zalukaj też